Windows 10 Update-verklaring
Updaten naar Windows 10 kan veroorzaken deze software om de communicatie te verliezen met uw beeldscherm. - U mag niet in staat zijn om toegang te krijgen tot alle functies

De oorzaak:. In sommige gevallen, de Windows 10 updateproces keert de video graphics driver om een generieke versie, niet één specifiek gemaakt voor uw computer

De oplossing: Update uw video graphics rijden naar de nieuwste versie. Bezoek de website van video grafische leverancier van uw computer om de nieuwste driver:
AMD: http://support.amd.com/en-us/download
Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Display Pilot Ondersteuning

Welkom bij de ondersteuning van Display Pilot. Portrait Displays doet alles wat in zijn macht is om klanten van BenQ te helpen de volledige voordelen van onze producten te kunnen genieten. Om eventuele vragen te beantwoorden die u hebt, volgt hier een uitgebreide verzameling ondersteuningsmaterialen.

Gebruik de koppelingen links om de informatie die u nodig hebt te vinden. Als u geen oplossingen voor uw probleem op deze pagina’s vindt, klik dan op de koppeling Technische ondersteuning, ook links, om direct contact op te nemen met onze ervaren specialisten op het gebied van technische ondersteuning.