Windows 10 Meddelelse om opdatering
Opdatering til Windows 10 kan forårsage denne software til at miste kommunikation med din skærm -. Kan du ikke være i stand til at få adgang til alle de funktioner

Årsagen:. I nogle tilfælde, Windows 10 opdateringsprocessen vender den video grafikdriver til en generisk version, ikke en lavet specielt til din computer

Løsningen: Opdater din video grafik drev til den nyeste version. Besøge hjemmesiden for din computers video grafiske leverandør for at få den nyeste driver:
AMD: http://support.amd.com/en-us/download
Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

DisplayView hjælp

Velkommen til DisplayView hjælp. Portrait Displays er dediceret til at hjælpe kunder hos Fujitsu, så de kan drage fuld fordel af vore produkter. Til besvarelse af ethvert spørgsmål, du måtte have, finder du her en omfattende programfamilie af online support-materialer.

Brug linksene til venstre for at finde de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem på disse sider, så klik på linket Teknisk Support, som du også finder til venstre, for at få direkte kontakt til en af vore erfarne specialister indenfor teknisk support.

Bemærk: Denne version er ikke kompatibel med modelnummer P24-1W og understøtter ikke estisk, græsk, ungarsk, lettisk, litauisk, slovakisk, slovensk eller.