Windows 10 Päivitysliite
Päivittäminen Windows 10 toukokuu aiheuttaa tämän ohjelmiston menettää yhteydenpidossa näyttö - et ehkä voi käyttää kaikkia ominaisuuksia.

syy: Joissakin tapauksissa Windows 10 päivitys prosessi palaa videon näytönohjaimen geneeristä versiota, ei yksi tehty nimenomaan tietokoneellesi.

ratkaisu: Päivitä näytönohjaimelle ajaa uusimpaan versioon. Vierailla verkkosivuilla tietokoneen videon graafinen myyjä saada uusin ajuri:
AMD: http://support.amd.com/en-us/download
Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

DisplayView-ohje

Tervetuloa DisplayView tukeen. Portrait Displays haluaa auttaa Fujitsu asiakkaitaan saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti tuotteesta. Saat vastauksen kaikkiin kysymyksiin oheisesta kattavasta valikoimasta online-tukimateriaalia.

Napsauta vasemmalla olevia linkkejä, niin saat haluamaasi tietoa. Jos et löydä ratkaisua ongelmiisi näiltä sivuilta, napsauta Teknisen tuen linkkiä, joka on myös vasemmalla puolella. Saat suoraan yhteyden kokeneeseen teknisen tuen asiantuntijaan.

Huomaa: Tämä versio ei ole yhteensopiva mallinumero P24-1W ja ei tue Viron, Kreikan, Unkarin, Latvian, Liettuan, Slovakian tai Slovenian.