Windows 10 Update Notice
Oppdatering til Windows 10 kan føre til denne programvaren til å miste kommunikasjonen med skjermen -. Kan du ikke være i stand til å få tilgang til alle funksjonene

Årsaken:. I noen tilfeller går Windows 10 oppdateringsprosessen på video grafikkdriveren til en generisk versjon, ikke en laget spesielt for din datamaskin

Løsningen: Oppdater videografikk kjøre til den nyeste versjonen. Besøk nettsiden til datamaskinens video grafisk leverandøren for å få den nyeste driveren:
AMD: http://support.amd.com/en-us/download
Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

DisplayView Kundestøtte

Velkommen til DisplayView kundestøtte. Portrait Displays gjør alt for å hjelpe Fujitsu kunder til å få full glede av våre produkter. For å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha finner du en omfattende samling supportmateriale online her.

Bruk lenkene til venstre for å finne den informasjonen du trenger. Hvis du ikke finner løsning på problemet ditt på disse sidene klikker du på lenken til Teknisk Kundestøtte som du også finner til venstre for å få direkte kontakt med våre erfarne tekniske spesialister på kundestøtte.

Merk: Denne versjonen er ikke kompatibel med modellnummer P24-1W og støtter ikke estisk, gresk, ungarsk, latvisk, litauisk, slovakisk, eller slovensk.