Windows 10 Update Observera
Uppdatering till Windows 10 kan orsaka denna programvara för att förlora kommunikation med din display -. Du kanske inte att kunna komma åt alla funktioner

Orsaken:. I vissa fall, återgår Windows 10 uppdateringsprocessen videografikdrivrutinen till en generisk version, inte en gjord speciellt för din dator

Lösningen: Uppdatera dina videografik köra till den senaste versionen. Besök webbplatsen för datorns videografik leverantör för att få den senaste drivrutinen:
AMD: http://support.amd.com/en-us/download
Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

DisplayView Support

Välkommen till support för DisplayView. Portrait Displays är hängivna att hjälpa Fujitsu -kunder utnyttja sina produkter till fullo. För att besvara dina frågor finns här ett omfattande materiel med support online.

Använd länkarna till vänster för att finna den information du söker. Om du inte kan finna en lösning på ditt problem på dessa sidor, kan du klicka på länken till Teknisk support, även den till vänster, för att få direkt kontakt med en av våra erfarna experter på teknisk support.

Anm: Denna version är inte kompatibel med modellnummer P24-1W och stöder inte estniska, grekiska, ungerska, lettiska, litauiska, slovakiska, eller slovenska.